Complete inrichters van buitenruimte

Enkele van onze projecten

Definitieve inrichting Stenen Kamer, Alblasserdam

In opdracht van de gemeente Alblasserdam verzorgen we in de wijk De Waterhoven de definitieve inrichting van de buitenruimte. De tijdelijke verharding voeren we af, waarna we ca 4.500 m2 definitieve verharding aanbrengen. Naast het aanbrengen van de verhardingen voeren we diverse overige werkzaamheden uit in de buitenruimte, o.a. het aanbrengen van beschoeiingen, het graven van watergangen en het plaatsen van ondergrondse afvalcontainers.

Herstraten brandgangen Meerdervoort, Zwijndrecht

In opdracht van Woonkracht10 vervangen we de bestrating van ca 1950 m2 brandgangen. De oude verharding wordt deels afgevoerd, er wordt een nieuw rioolstelsel aangelegd en de verharding wordt terug aangebracht, waarbij het uitgangspunt is dat er zoveel mogelijk oppervlakte verhard dient te worden. Zo is er in de toekomst vrijwel geen onkruidbeheersing nodig.

Herinrichting Scheldeplein, Alblasserdam

In opdracht van de gemeente Alblasserdam richten we de buitenruimte van de winkelpassage Scheldeplein” opnieuw in. Het gehele winkelplein, inclusief de omliggende straten wordt opnieuw ingericht. Blikvanger van dit project zijn de twee grote cirkels, waar bestrating afgewisseld wordt met halfverharding. Verder worden er enkele bijzondere elementen toegepast, zoals massieve zitbanken, rvs glijbergen en een meanderend asfaltpad.

Aanleg voetpad Kanaaldijk, Waddinxveen

In Waddinxveen hebben we in 2014 de complete verharding van het winkelcentrum Gouweplein aangebracht. In totaal ging dit om ca 19.000 m2 diverse verhardingen in de winkelstraten en in de aanwezige daktuinen. We hebben toen een watergang verlegd, waarbij er op de oude locatie van deze watergang een tijdelijk voetpad aangelegd is. Momenteel wordt dit tijdelijke voetpad vervangen door een definitief voetpad. Hier komt het nodige grondverzet, grondverbetering en asfalteringswerk bij kijken.

Diverse particulieren

Een aanzienlijk deel van onze opdrachtgevers bestaat uit particulieren. Voor particulieren leggen wij tuinen aan, van kleine tot grote tuinen. De werkzaamheden zijn erg divers, van het aanbrengen van bestratingen en beplantingen, tot het aanbrengen van hekwerken, verlichting en beregening. Wij verzorgen het allemaal!

Volgende week starten we in Woudrichem met een mooi nieuw project; de aanleg van deze tuin!

Geplaatst door DVL Buitenruimte op woensdag 2 augustus 2017

Van ontwerp tot realisatie

De mogelijkheden die wij u kunnen bieden zijn niet op een hand te tellen. Wij kunnen u namelijk van dienst zijn in elke fase van uw project: van ontwerp tot realisatie.

Laat onze passie van waarde zijn voor uw project!

Volg ons

Blijf op de hoogte en volg DVL Buitenruimte via Facebook