Onze projecten spreken boekdelen

Diverse particulieren

Een aanzienlijk deel van onze opdrachtgevers bestaat uit particulieren. Voor particulieren leggen wij tuinen aan, van kleine tot grote tuinen. De werkzaamheden zijn erg divers, van het aanbrengen van bestratingen en beplantingen, tot het aanbrengen van hekwerken, verlichting en beregening. Wij verzorgen het allemaal!

Op onze diverse social media-kanalen (Facebook, Instagram) houden wij u graag op de hoogte van de actuele projecten. Kijkt u hier gerust eens rond, en als u overtuigd bent; aarzel niet om ons te raadplegen!

Bij een eerste gesprek meten we de bestaande tuin in en bespreken we uw wensen. Hierbij geven wij tips en tricks, gebaseerd op onze expertise en jarenlange ervaring. Vervolgens kunnen we, indien gewenst een ontwerp maken van uw tuin. Enkele voorbeelden van deze ontwerpen vindt u hiernaast.

Als het ontwerp naar uw zin is maken we een offerte voor de complete aanleg van de tuin, uiteraard is het ook mogelijk om bepaalde dingen uit kostentechnische overweging zelf uit te voeren.

Na opdracht plannen we de aanleg van uw tuin in om vervolgens het ontwerp op vakkundige wijze te vertalen in een droomtuin waar u nog vele jaren plezier van zult beleven!

Inrichting complete buitenruimte Naturalis, Leiden

In opdracht van de Koninklijke Ginkel Groep richten we in Leiden de complete buitenruimte van Naturalis opnieuw in. Zowel binnen als buiten is Naturalis toonaangevend. We realiseren een cpmplete parkeerplaats, een expeditiezone en een prachtige omgeving waar de bezoekers van Naturalis zich direct welkom moeten voelen.

Definitieve inrichting Stenen Kamer, Alblasserdam

In opdracht van de gemeente Alblasserdam verzorgen we in de wijk De Waterhoven de definitieve inrichting van de buitenruimte. De tijdelijke verharding voeren we af, waarna we ca 4.500 m2 definitieve verharding aanbrengen. Naast het aanbrengen van de verhardingen voeren we diverse overige werkzaamheden uit in de buitenruimte, o.a. het aanbrengen van beschoeiingen, het graven van watergangen en het plaatsen van ondergrondse afvalcontainers.

Inrichting binnen- en buitenruimte Zuidoever, Amsterdam

In opdracht van de Koninklijke Ginkel Groep richten we de binnen- en buitenruimte in van het appartementencomplex Zuidoever in Amsterdam. De binnenruimte, omdat de binnentuin zich gedeeltelijk in een kas bevindt. Een ander gedeelte van de binnentuin bevindt zich op een parkeerkelder, waardoor dit opgebouwd is als daktuin. Toepassing van mooie, duurzame materialen zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Herstraten brandgangen Meerdervoort, Zwijndrecht

In opdracht van Woonkracht10 vervangen we de bestrating van ca 1950 m2 brandgangen. De oude verharding wordt deels afgevoerd, er wordt een nieuw rioolstelsel aangelegd en de verharding wordt terug aangebracht, waarbij het uitgangspunt is dat er zoveel mogelijk oppervlakte verhard dient te worden. Zo is er in de toekomst vrijwel geen onkruidbeheersing nodig.

Herinrichting Scheldeplein, Alblasserdam

In opdracht van de gemeente Alblasserdam richten we de buitenruimte van de winkelpassage Scheldeplein” opnieuw in. Het gehele winkelplein, inclusief de omliggende straten wordt opnieuw ingericht. Blikvanger van dit project zijn de twee grote cirkels, waar bestrating afgewisseld wordt met halfverharding.

Verder worden er enkele bijzondere elementen toegepast, zoals massieve betonnen zitbanken, rvs glijbergen en een meanderend asfaltpad.

Aanleg voetpad Kanaaldijk, Waddinxveen

In Waddinxveen hebben we in 2014 de complete verharding van het winkelcentrum Gouweplein aangebracht. In totaal ging dit om ca 19.000 m2 diverse verhardingen in de winkelstraten en in de aanwezige daktuinen. We hebben toen een watergang verlegd, waarbij er op de oude locatie van deze watergang een tijdelijk voetpad aangelegd is.

Momenteel wordt dit tijdelijke voetpad vervangen door een definitief voetpad. Hier komt het nodige grondverzet, grondverbetering en asfalteringswerk bij kijken.

Van ontwerp tot realisatie

De mogelijkheden die wij u kunnen bieden zijn niet op één hand te tellen. Wij kunnen u namelijk van dienst zijn in elke fase van uw project: van ontwerp tot realisatie.

Laat onze passie van waarde zijn voor uw project!

Volg ons

Blijf op de hoogte en volg DVL Buitenruimte via Social Media